Η εταιρία μας

Η εταιρία ΑΦΟΙ Π. ΓΟΥΡΝΑ Ε.Π.Ε ιδρύθηκε, το 1985 και έχει έδρα, το 4o χλμ της Επαρχιακής οδού Μαλεσίναs-θεολόγου Φθιώτιδος.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των δομικών υλικών, καλύπτοντας όλο το φάσμα της οικοδομής και των μεγάλων τεχνικών έργων, με υλικά επιλεγμένης και σταθερής ποιότητας.

Το 1994 θεμελιώθηκε η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, εισήλθε και στο χώροεπεξεργασίας και διαμόρφωσηs σιδήρου.

Διαθέτει ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις, εκτάσεως 12.000τμ., στο κεντρικό κατάστημα στον Θεολόγο και 3.000τμ., στο υποκατάστημα της Μαλεσίνας, μεγάλο μέρος των οποίων, αποτελούν στεγασμένοι αποθηκευτικοί και εκθεσιακοί χώροι.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές με μεγάλους χώρους στάθμευσης, επιβατικών αυτοκινήτων για λιανικές πωλήσεις, ώστε να είναι εύκολα προσβάσημοι από τους πελάτες μας και τα μεταφορικά μέσα, με όφελος την γρήγορη εξυπηρέτηση ( φόρτωση – εκφόρτωση εμπορευμάτων ).

Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο 15 οχημάτων, μεταφοράς, φόρτωσης και εκφόρτωσης, με ειδικά γερανοφόρα οχήματα, για παραδόσεις μέχρι και τον 6ο όροφο και σε δύσκολα σημεία.

Η εταιρεία μας βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της αλλά και προσφέρει καινοτομείς λύσεις στους πελάτες της με το τμήμα έρευνας και προωθήσεις νέων προϊόντων.

Ο Διευθυντής
Γιώργος Γουρνάς

   


 
ΑΡΧΙΚΗ | Η ΕΤΑΙΡΙΑ | ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright 2010 © ΑΦΟΙ Π. ΓΟΥΡΝΑ Ε.Π.Ε.